Tuesday, January 4, 2011

Il-Ġelat.

Illum tgħallimna r-riċetta tal-Ġelat Malti.


Intom tħobbuh il-ġelat? Issa qed jisħon it-temp u daqt tibdew tiġu tgħiduli fuq il-ġelati li qed tieħdu.



Araw din l-istampa...ġelati ta' kull xorta.
X'tip ta' ġelat tħobbu? Kif tħobbuh? Joqgħgobkom dak li tagħmel il-mama? Tipreferu ta' barra jew ta' Malta? Kieku kellkom tivvintaw riċetta bil-ġelat kif kontu tagħmluha?
Ibgħatuli l-ħsibijiet tagħkom. Tistgħu tikkummentaw fuq il-ħsibijiet ta' xulxin fil-kaxxa tal-kummenti.

5 comments:

  1. Jien inħobb il-ġelat tal-frawli. Kieku nivvinta ġelat tal-frott.
    Jiena nipreferi ġelat mingħand tal-ħanut.
    Ġelat Malti huwa magħmul minn Malta, u gelat ta' barra hu magħmul minn nies ta'
    pajjizi differenti.

    ReplyDelete
  2. I prefer vanilla and chocolate ice cream, and I prefer foreign ice cream (tal-magna), mostly because I have never tasted Maltese ice cream...but I will try and find some this summer to try it out. I like also lemon granita, right now I wish I had one. I sometimes have done ice cream myself and I mostly do vanila ice cream, as when I did ice cream with some fruit it was too hard to eat :)...

    ReplyDelete
  3. Jien nipreferi l-ġelat tal-mama' għax tagħmlu tajjeb iktar minn ta` barra u nkun naf li jkun aktar frisk.

    ReplyDelete
  4. Jien inħobbu l-ġelat imma l-aktar li nħobb huwa tal-minta u tal-Kit Kat. Iġri jasal is-Sajf ħalli nibda mmur il-baħar u noqgħod niekol ġelat fuq ir-ramel. Inħobb ukoll il-milkshake magħmul mill-ġelat. Kieku jkolli nivvinta
    ġelat jien kont nitfa' l-minta u wara nitfa' biċċiet żgħar taċ-ċikkulata, fl-aħħar inżejnu bi ftit frawli u xi ftit karawett. Jien nippreferi l-ġelat ta' Malta.

    ReplyDelete
  5. Jiena JeanPaul hu Christabelle.Jiena inhobb il-gelat tal-frawli.Kieku jiena nivvinta gelat tal-gelletini.Jien nipreferi gelat min ta dar ghax li taghmel ommi huwa dejjem tajjeb.

    ReplyDelete

Search This Blog